Wat onze klanten zeggen

Johan Giljam
"Iemand die vol liefde en passie over z'n werk en materialen praat. En dat merk je meteen als je op bezoek bent bij Bart. Hij gaat vol enthousiasme met zijn project aan de slag voor je. En onze eettafel is werkelijk waar nog mooier geworden dan we verwacht hadden! We zijn elke dag weer verliefd op onze tafel. Super bedankt voor jouw vakmanschap."
Karin Thoelen
"Ik ben heel erg blij met mijn tafel, ze is prachtig. Bart is zeker en vast een stielman! Bovendien heel vriendelijk en behulpzaam, bedankt Bart."
"Nu ook in het bezit van een tweede tafel, de ene nog mooier dan de andere, prachtig vakwerk, ik heb eveneens een mooi houten blad voor op mijn tv meubel!"
Anne Verhees
"Niet alleen de tafel die onze verwachtingen vandaag heeft overtroffen, maar ook de service van Bart. Een man die zijn vak met passie uitoefend. Niets was hem teveel! Bart, enorm bedankt voor het meedenken, het extra badkamermeubel wat je voor ons hebt gemaakt en natuurlijk onze droomtafel! Complimenten!!!!"
Irene Vermaas-Boon
"Bart van Stenfert PuurHout werkt met hart en ziel én met zoveel passie! Dát zien we terug in onze prachtige meubels,vensterbanken, planken, wandbord enz enz #wekomenzekerweerterug"
Silvie van Tuijl
"Kanjer van de week: Bart Stenfert van PuurHout PuurHout maakt o.a. ontzettend gave boomstam-tafels van o.a. fraké hout (Afrikaans hardhout). Als je nou ECHT iets bijzonders en stoers wilt (maatwerk): deze sympathieke jonge ondernemer kan werkelijk ALLES maken van hout, met de meest mooie houtverbindingen. Wij zijn ontzettend blij dat wij hem in zijn startfase hebben ‘ontdekt’. Het beste recept voor heerlijk tafelen: Een robuuste eettafel van PuurHout, gezellige mensen, gave muziek en als dish: carpaccio van zelf gerookte (wilde) ganzenborst op een bedje van rucola sla met home made truffelmayonaise en verse frieten van oma. Mmmm… Kortom: ouderwets vakmanschap pur sang in een tijdloos en zeer sfeervol jasje. Bart: bedankt!!!!!!!!!"
Kim de Kock
"Wat zijn we blij met onze tafel en bank! Prachtig gewoo !!! Perfect aan alle wensen voldaan!!! Top service!"
Thijs Meijerink
"Bart is zeer vakkundig, kent vele verbindingen en heeft ook de nodige kennis in huis. Denkt hij goed mee in het gewenste resultaat."
Ella Wolfs van Roy
"Geweldig bedrijf Bart heeft zoveel passie voor hout en dat zie je meteen in het product wat hij maakt."
Ella Wolfs van Roy
"Geweldig bedrijf Bart heeft zoveel passie voor hout en dat zie je meteen in het product wat hij maakt."

Wordt ook een tevreden klant en Neem contact op!


Contact